Trainingen in aanbestedingen; professioneel, creatief, op maat én anders!

De praktijk van aanbesteden is weerbarstig. Elk aanbestedingstraject is anders, elke inkoper of inkoopbureau legt andere accenten. Wat zijn nu de laatste regels? Hoe regel ik het goed intern en worden de juiste zaken gedaan? Met TenderTrainingen geven wij professionele trainingen in aanbesteden. Creatief, net even anders en altijd op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Tips, trucs en tools in aanbesteden

Het inschrijven op een aanbesteding vraagt veel van uw medewerkers in tijd en geeft veel rompslomp; hoe voorkom ik inschrijfstress of fouten? Hoe besteed ik energie aan de juiste zaken? Wat doet er echt toe in een interviewronde of presentatie? Hoe richt ik mijn interne tenderdesk zo goed mogelijk in? Onze trainingen in aanbestedingen gaan hierop in, geven inzicht in de laatste regels en bevatten alle tips, trucs en tools om u echt verder te brengen.

Meer dan 15 jaar ervaring in maatwerktrainingen

Met onze TenderTrainingen haalt u meer dan 15 jaar ervaring in huis. Daar plukt u de vruchten van.
Omdat wij jaarlijks meer dan 100 aanbestedingen begeleiden, weten we als geen ander hoe het ‘spel’ werkt. Deze trainingen zijn niet standaard. Elke aanbesteding is immers anders, en dus zijn onze trainingen altijd op maat gemaakt voor uw situatie en leervraag. Daarbij zijn ze interactief. Deelnemers gaan zelf actief aan de slag met de stof en worden uitgedaagd met spelelementen en creatieve technieken.

Erkend trainings- en adviesbureau

Afhankelijk van wat nodig is trainen wij uw medewerker een-op-een of in een groep. De afgelopen jaren heeft TenderSucces directies, bidmanagers, accountmanagers en complete tenderteams getraind.
We delen graag onze kennis met u en verzorgen regelmatig masterclasses over tal van onderwerpen.
Met onze samenwerkingspartner Dynova Innovatieadvies B.V. verzorgen wij trainingen op het snijvlak van subsidies en aanbestedingen. TenderSucces is ook licentiehouder van TenderNed. Dat betekent dat wij door TenderNed zijn erkend als trainings- en adviesbureau.

Interesse in een TenderTraining voor uw bedrijf?

Heeft u interesse in een van onze trainingen in aanbestedingen? We bespreken graag hoe we ook voor uw bedrijf een TenderTraining kunnen opzetten.

“Normaal werken we redelijk ongestructureerd aan tenders. We wilden dit aanpakken en getraind worden. Op advies van TenderSucces hebben alle werknemers die betrokken zijn bij een bid de training gevolgd. Het resultaat: alle neuzen staan dezelfde kant op en trajecten verlopen soepeler.”

www.qsight.nl

Rick van Hattum, QSight IT, Delft
Rick van Hattum, QSight IT, Delft

“TenderTraining: inspirerend en bijzonder leerzaam. Veel tips en trucs. Dat voelt goed, leren mag leuk zijn en dat is gelukt. Geen vast stramien. Ontspannen setting.”

www.stork.com

Accountteam, Stork Technical Services BV
Accountteam, Stork Technical Services BV

“Inge heeft veel expertise. En ze brengt dat op een heel plezierige manier met veel praktische tips. We zien dat er ook binnen een aanbestedingstraject wel ruimte is om assertief te zijn.”

www.vanmontfoort.nl

Tanny de Koeijer, VanMontfoort, Woerden
Tanny de Koeijer, VanMontfoort, Woerden

“De sfeer is open en de trainers komen zeer deskundig over. Fijne locatie, goed bereikbaar en prettig om in een kleine groep deze training te krijgen waardoor er snel en doelgericht gewerkt kon worden.

www.zichtadviseurs.nl

 Henny van Roemburg, Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs
Henny van Roemburg, Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs