TenderSupport: voor de hoogste winkansen bij uw aanbesteding

Op welke aanbesteding u ook inschrijft of welke vraag omtrent aanbestedingen u ook heeft; wij zijn graag uw partner. U kunt bij ons terecht voor nationale en Europese aanbestedingen, RFI’s, RFP’s en BVP-trajecten. De opdrachtwaarde van onze referenties loopt uiteen van € 10.000 tot € 50.000.000. Van het schrijven van (EMVI-)plannen tot advies over complexe contractvormen en voorwaarden zoals DBFMO en UAV-gc, met TenderSupport kunt u altijd rekenen op maatwerk in support passend bij uw bedrijf en de aanbesteding waar u zich op richt.

Eerlijk advies over uw winkansen

Wij houden ook van winnen, daarom krijgt u vóór de start een eerlijk advies over uw winkansen. Hiervoor:
• voeren we een bedrijfsscan uit,
• doen we een marktanalyse,
• maken we een quickscan van de aanbesteding op winkansen.

Betere kansen tegen een ‘’no cure-less pay” tarief

Met TenderSupport haalt u tegen één vooraf overeengekomen tarief alle kennis in huis die nodig is om een aanbesteding te winnen. Precies zoveel of zo weinig als u nodig heeft. Wij voegen de juiste kennis, tijd en ervaring toe aan uw team. Of dit nu een ervaren strateeg, een calculator, een creatieve tekstschrijver of een jurist is, of alle functies bij elkaar. Met TenderSupport krijgt u:
• de inbreng van waardevolle kennis en ervaring vanuit meer dan 100 aanbestedingen per jaar
• de juiste strategiebepaling
• winnende teksten voor u geschreven (90% van onze teksten scoort binnen de top 3!)
• advies bij en meewerken aan calculaties
• aantrekkelijke vormgeving van documenten en presentaties
• effectieve voorbereiding van uw team op interviews en presentaties
U verhoogt uw winkansen in aanbestedingen dus met TenderSupport.

Juridische check

Aanbestedingen verlopen volgens vaste, sterk gereguleerde procedures. Zeker wanneer het Europese aanbestedingen betreft. Dan is het prettig te weten dat u een deskundige aan uw zijde heeft die u behoedt voor juridische fouten, de opdrachtgever kan wijzen op zijn verplichtingen en de juiste vragen kan stellen over de aanbestedingsdocumenten. TenderSucces regelt voor u de volgende juridische zaken:
• Juridisch toetsen van de procedure, de aanbestedingsdocumenten en contracten
• De juiste vragen stellen, correct en respectvol communiceren met uw opdrachtgever
• Bezwaar voorbereiden of indienen

Stukken op tijd en conform eisen voor u ingediend

Steeds meer aanbestedingen verlopen digitaal. Vanaf 1 juli 2017 is elektronisch inschrijven voor de meeste procedures zelfs verplicht. Er zijn tal van elektronische platforms zoals TenderNed, Negometrix, Commerce-hub, CTM Solutions, Ariba en de Aanbestedingskalender. Elk platform heeft zijn eigen kenmerken en het is onmogelijk u in elk daarvan te verdiepen. De TenderSupport-adviseur kent alle platforms wel op zijn duimpje. Hij leidt u graag door het systeem zodat uw inschrijving op tijd en geheel volgens de eisen is ingediend.

Aanbestedingen winnen, met TenderSupport

Wilt u ook uw aanbestedingen winnen? Dan doen we dat samen. Laten we eerst eens een kop koffie drinken tijdens een goed gesprek over aanbesteden.

“Inge en Marco kwamen op bezoek en bespraken de planning helder en duidelijk. Natuurlijk moesten we zelf de input aanleveren, maar Inge vertaalde het naar aanbesteding taal en vormgeving. De samenwerking en communicatie was prettig, duidelijk en snel!”

www.broeksevents.nl

Mieke Koopman, Broeksevents, Zaandam
Mieke Koopman, Broeksevents, Zaandam

“Ik heb zojuist de tender ingediend, ben heel benieuwd, ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie inspanning. De documenten zien er echt fantastisch uit. De uitkomst blijft natuurlijk spannend, maar jullie hebben echt een enorme meerwaarde geleverd.”

www.consolidated.nl

Martin Mastenbroek, Consolidated Nederland BV
Martin Mastenbroek, Consolidated Nederland BV

“Ik wil je nog bedanken voor je rol in de aanbesteding. Ik vond G2 (het stuk dat jij hebt geschreven) ons pronkstuk. Echt heel goed gelukt. Ik heb veel van jullie geleerd en vond heel fijn om met jullie samen te werken.``

www.regiocollege.nl

Mariann Tulok, Regio College
Mariann Tulok, Regio College