Kansrijke leads liggen met TenderSearch voor het oprapen

TenderSearch is er voor iedere organisatie die via aanbestedingen zaken doet of wil gaan doen met de overheid. Deze dienst biedt gepersonaliseerde tendersignalering zodat dagelijks alle gepubliceerde vooraankondigingen van Europese en nationale aanbestedingen persoonlijk voor u worden doorgenomen.

Aanbestedingen zijn kansen

Overheden en publieke organisaties moeten de meeste opdrachten aanbesteden; dat zijn kansen voor u! Want alleen al in Nederland worden er dagelijks tientallen nieuwe nationale en Europese aanbestedingen gepubliceerd. Elk vormt een kans op langdurige opdrachten.

Inschrijven op aanbestedingen, ook voor mkb’ers

In tegenstelling tot wat meestal gedacht wordt, gaan aanbestedingen niet alleen over hele grote opdrachten met buitenlandse concurrenten. Integendeel, overheden zijn namelijk voor bepaalde opdrachten al vanaf een contractwaarde van € 130.000, over de gehele looptijd van het contract, verplicht om volgens de Europese regels aan te besteden. Aangezien vaak langjarige contracten worden afgesloten is het inschrijven op aanbestedingen ook voor (kleinere) mkb’ers een reële optie.

Dagelijks persoonlijke zoekopdracht

Met TenderSearch weet u zeker dat dagelijks voor u alle gepubliceerde vooraankondigingen vanuit Nederland en Europa worden doorgenomen. Dit gebeurt door een vakkundig adviseur die de opdracht inhoudelijk beoordeelt en matcht met uw interesses.

Aanbestedingen in de mail die werkelijk bij u passen

U kunt rekenen op interessante opdrachten die u op basis van een digitale zoekmachine niet gevonden zou hebben. Wij zoeken immers volledig handmatig, met kennis van en oprechte betrokkenheid bij uw business. Zo weet u dus zeker dat u van ons alleen aanbestedingen in de mail krijgt die werkelijk aansluiten bij uw behoeftes.

Kennis van aanbestedingen

Ontvangt u van ons een mail met interessante aanbestedingen, dan bespreekt uw vaste adviseur de kans met u. En is het een veelbelovende lead? Mogelijk weten we dan een geschikte partner voor u om samen mee in te schrijven zodat uw kansen toenemen. Indien gewenst scannen we alle eisen, wensen en mogelijke concurrentie en maken we een goed onderbouwde kanseninschatting voor u. Wij zien jaarlijks duizenden aanbestedingen; maak gebruik van onze kennis!

Anticiperen op inkooptrajecten of investeringen

Wilt u contacten leggen met uw wensklanten om op de juiste wijze te anticiperen op komende inkooptrajecten of investeringen, maar ontbreekt het u aan tijd of kennis van de betreffende organisaties? Wij plannen graag voor u afspraken in bij de juiste contactpersonen.

Omzet zonder tijdrovende voorbereiding

TenderSearch neemt tijdrovende voorbereiding uit handen. Eén telefoontje met ons is de start van een gericht plan om omzet binnen te halen. Tegen een aantrekkelijk tarief; vaak lager dan een standaard digitale zoekservice. Gemakkelijker en beter kan niet.

Succesvol aanbesteden met kansrijke leads

Wilt u ook succesvol aanbesteden dankzij de kansrijke leads die u met TenderSearch aangereikt krijgt? Bel nu met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Aankondigingen

“De samenwerking met TenderSucces is succesvol en prettig te noemen. Men verdiept zicht in de kans, klant en situatie en schakelt snel in samenwerking met ons om tot een goed resultaat te komen.”

www.nl.ecolab.eu

Harro Roukema, Ecolab B.V.
Harro Roukema, Ecolab B.V.

“TenderSucces heeft ons geholpen om toegang te krijgen tot relevante aanbestedingen voor Pro Control. Door de proactieve aanpak van TenderSucces besparen wij nu veel tijd bij het vinden van aanbestedingen waarin wij het verschil kunnen maken.”

www.pro-control.nl

Bas van Dijk, Pro Control B.V.
Bas van Dijk, Pro Control B.V.

TenderSucces is voor ons een tweede geheugen en een derde oog. Voor bedrijven zonder commerciële/verkoop afdeling een noodzakelijke steun bij EMVI-aanbestedingen, met helicopterview en een overzichtelijke (vertaal-) blik.

www.dens.nl

Dick Singerling, Derksen & Singerling B.V.
Dick Singerling, Derksen & Singerling B.V.