Marco Visser

Waarom is Marco waardevol voor onze klanten?

Marco is een kei in het verkopen van werken en diensten. Hij heeft jarenlange saleservaring. Combineer dit met een flinke dosis persoonlijke interesse, creativiteit en een hands-on mentaliteit en u heeft de ideale partner om in snelle tijd en in zeer prettige samenwerking tot een mooi resultaat te komen.

Hoe maakt Marco aanbestedingen kansrijk?

Door altijd te zoeken naar wat wél kan en wél mogelijk is binnen de grenzen van een aanbesteding weet Marco op positieve wijze uitdagingen om te zetten in kansen. Hij daagt u uit het beste uit u zelf te halen, out-of-the box te denken en een stap verder te gaan dan anderen. Deze aanpak is het recept om kansrijk te zijn!

Hoe maakt Marco aanbestedingen leerzaam?

Marco is een echte coach. Hij luistert, vraagt door en denkt mee. Naast het uitvoeren van de juiste stappen is de mindset binnen uw team minstens zo belangrijk voor een succesvolle inschrijving. Zelfs de grootste weerstand weet Marco weg te nemen en vaak zelfs om te zetten in enthousiasme. Klanten krijgen dus niet alleen een “product” van ons, maar een leerzame persoonlijke ervaring, waarmee zij ook buiten aanbestedingen om hun voordeel kunnen doen.