Inge van Laarhoven

Waarom is Inge waardevol voor onze klanten?

Inge is de oprichter van TenderSucces. Door de jaren heen heeft Inge een schat aan kennis en ervaring opgebouwd met alle soorten aanbestedingstrajecten, uiteenlopende inschrijvers en sectoren. Zij is cum laude afgestudeerd aanbestedingsjurist en communicatiedeskundige. Hier doen al onze klanten hun voordeel mee.

Hoe maakt Inge het proces makkelijk voor klanten?

Inge heeft het talent om het hele proces én de gewenste uitkomst voor zich te zien. En dus vaak bij de start al precies te weten waar we in de aanbesteding naar toe moeten. In het bedenken en vasthouden van de winnende strategie weet u zich verzekerd van een persoon die het overzicht behoudt, iedereen in het tenderteam steeds behoedt voor afdwalen én de juiste juridische en commerciële kennis meebrengt.

Hoe maakt Inge aanbestedingen kansrijk?

“Ons bestaansrecht komt 100% voort uit het succes van onze klanten” is het motto van Inge. Kan het niet linksom, dan gaan we rechtsom of door het midden. Inge ziet altijd creatieve mogelijkheden om te winnen. En wanneer dit niet mogelijk is, dan deelt ze haar mening eerlijk. Inge is een ervaren gesprekspartner en immer kritische counterpart voor u en uw opdrachtgever. Kennis overbrengen is Inge’s 2e natuur. Zij deelt tijdens trajecten en in onze trainingen op inspirerende wijze haar kennis over aanbesteden met u; alles om uw kansen te laten groeien.