Werkwijze bij aanbestedingen

Succesvol inschrijven op aanbestedingen betekent zoveel meer dan het op de juiste manier invullen van formulieren en het schrijven van een goede verkooptekst. TenderSucces helpt ondernemers en organisaties bij kansrijke aanbestedingen met een effectieve werkwijze.

De TenderSucces-formule

Wij brachten al onze ervaring met aanbestedingen samen in één succesvolle formule. Deze formule bevat alle elementen die nodig zijn voor kansrijk en succesvol inschrijven op aanbestedingen. Van de voorbereiding van uw organisatie en team tot het evalueren en verbeteren van uw aanpak.

Antwoord op elke vraag

Afhankelijk van de fase waarin u zich bevindt stellen we samen vast wat u nodig heeft. Bent u zich aan het oriënteren op de overheidsmarkt? Of schrijft u regelmatig in op aanbestedingen en wilt u weten hoe u uw kansen kunt vergroten? Wij ontzorgen, kennen de regels en maken het u vooral makkelijk. Wat uw vraag ook is; wij hebben het antwoord.

Transparantie over de stappen en uw kosten

Onze offerte geeft u vooraf inzicht in onze diensten, de tijdsbesteding en bijhorende tarieven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waarvoor u wel en niet betaalt. En, wij delen mee in uw risico én uw winst. Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.