TenderSucces bestaat uit een vast team van betrokken en ervaren aanbestedingsspecialisten met elk zijn en haar specifieke ervaring en expertise. Ons gehele team staat ten dienste van úw inschrijving of vraagstuk.

Een winnend team voor uw aanbesteding

Christel van Koppen
Lees meer over Christel

Roelf Houwing
Lees meer over Roelf

Marit Heemstra
Lees meer over Marit

Simone Bremer
Lees meer over Simone

Manou Burghout
Lees meer over Manou

Sander Visser
Lees meer over Sander

Annemijn Molenaar
Lees meer over Annemijn

Nienke Witteveen
Lees meer over Nienke

Ludo van de Watering
Lees meer over Ludo

Alexandra van den Berg
Lees meer over Alexandra

Wanneer u een aanbesteding aan ons uit handen geeft, of ons inhuurt om kritisch mee te denken en kijken bij uw inschrijving wilt u de beste adviseur voor de klus. Het TenderGilde bestaat uit zelfstandige professionals met elk hun eigen expertise, branchefocus en kracht. Wij creëren meerwaarde voor onze klanten door samen te werken in aanbestedingen, onderling te sparren en best practices te delen. Onze kruisbestuiving leidt tot een frisse en succesvolle benadering van iedere aanbesteding.

Leden van het TenderGilde hebben een bewezen trackrecord en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Als team willen wij u de beste kwaliteit leveren. Daarom voorzien we in extra interne controles zodat uw inschrijving aan alle eisen voldoet. We zorgen ervoor dat uw offerte er tot in de puntjes verzorgd uit ziet, we evalueren elk project intern en implementeren de verbeterpunten in onze werkwijze. We leren en verbeteren met elkaar, ten gunste van u. Niet voor niets winnen onze klanten 7 op de 10 aanbestedingen!

Ook lid worden van het TenderGilde? Mail naar marco@tendersucces.nl.

Winnen door te luisteren

We luisteren naar u en maken gebruik van de aanwezige kennis in uw bedrijf. Wij geloven in de kracht van authenticiteit. Inschrijven is geen kunstje, maar een specialisme waarbij wij uw aanbod precies laten matchen met de vraag van de klant. Dit combineren we met onze kennis van aanbestedingen en verwerken we op creatieve wijze tot een onderscheidende inschrijving.

Vaste adviseur voor uw aanbesteding

Met hart voor uw bedrijf en die proactief met u meedenkt, u de juiste vragen stelt en samen met u zoekt naar uw onderscheidend vermogen. Bovendien bouwt uw vaste adviseur kennis op over uw bedrijf, wat prettig is bij volgende aanbestedingen.

Toegang tot nog meer kennis

U huurt bij een aanbesteding een vaste adviseur in en krijgt daarvoor de expertise van ál onze specialisten; een jurist, (EMVI) tekstschrijver, strateeg, projectmanager en vormgever staan bij elke aanbesteding klaar om een bijdrage te leveren als dit nodig is.

Indien u dit wenst kunnen wij ook subsidieadvies en calculaties verzorgen. Wij werken hiervoor samen met onze vaste partners. Wij geloven in teamwork als sleutel tot succes en meerwaarde voor u.

Wij staan in de markt bekend als efficiënt, effectief en pragmatisch. Wij besteden geen uur teveel en onze urenverantwoordingen zijn 100% transparant; u weet precies waar u aan toe bent en komt beslist niet voor onverwachte verassingen te staan.

Overige partners van TenderSucces